Jump to content

Welcome Guest

Navigation

About the Community

Member Tools

Community Links

Interact with Team Legacy

Photo

Router issues please help


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
ilyas112

ilyas112

    Minion

  • Visitor
  • 48 posts

Hi,

In order to view the post in this forum please register or login



Similar Topics: Router issues please help

#2
Mirik

Mirik

    I'm Known Here

  • Visitor
  • 536 posts
  • Country Flag

Could be a couple things i have had a friend have a problem with his motherboard connector before.





#3
SnakeEvoke

SnakeEvoke

    Advanced Poster

  • Visitor
  • 90 posts
  • Country Flag

I've had this before, I told my ISP that I wanted a new router and that fixed the problem. If it's free, then it's worth a try.



#4
CrAzD

CrAzD

    Contributor

  • Visitor
  • 144 posts
  • Country Flag

Have you gave your PC a dedicated lan IP?



#5
ilyas112

ilyas112

    Minion

  • Visitor
  • 48 posts

I have replaced the router Snake but not to a different model, just a replacement of the same model router and crazd i haven't done that no. how is it done any idea? or online threads you know of which could guide me through it?



#6
ilyas112

ilyas112

    Minion

  • Visitor
  • 48 posts

and mirik it can't be that, i have recently changed pc's and is still occuring.



#7
CrAzD

CrAzD

    Contributor

  • Visitor
  • 144 posts
  • Country Flag
http://lifehacker.co...p-address-again




Those are ok, most of what I found was for servers, which is the same idea but they go way nuts and indepth because it's a server. If those 2 aren't clear enough just hop into TS and I'll walk ya through it. I'll be on for most of the day coding.

#8
ilyas112

ilyas112

    Minion

  • Visitor
  • 48 posts

thank you CrAzD i hope it works, ill monitor it for 24 hours :D



#9
CrAzD

CrAzD

    Contributor

  • Visitor
  • 144 posts
  • Country Flag

Cool hope it works. I used to have that same problem and it would drive me nuts. Right in the middle of a raid, POOF dc everything.



#10
ilyas112

ilyas112

    Minion

  • Visitor
  • 48 posts

thank you for this it seems to be fine now... i have also changed my router today but it hadnt dc'ed yesterday either, so i think it may have worked. if you need anything please do ask, thanks again for your help :)